Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden - Gratis verzending vanaf 50 euro

Bespaar geld en energie met slimme stekkers en Powerbaas: verminder sluimerverbruik!

We hebben allemaal wel eens gehoord van sluimerverbruik, ook bekend als stand-by verbruik. Dit is het energieverbruik van apparaten wanneer ze niet actief worden gebruikt, maar wel zijn ingeschakeld. Dit sluimerverbruik kan aanzienlijk zijn en kan leiden tot onnodige energierekeningen en onnodige CO2-uitstoot. Vooral 's nachts kan het sluimerverbruik van apparaten voor onnodige kosten zorgen. Gelukkig zijn er manieren om het sluimerverbruik te verminderen, zoals het gebruik van slimme klik-aan-klik-uit stekkers en de Powerbaas-module met app.

Lees meer »

Actieve splitter P1 slimme meter

Als je thuis een slimme meter hebt, dan weet je dat het aansluiten van meerdere apparaten hierop soms best lastig kan zijn. Gelukkig is er nu een oplossing: de Powerbaas P1 actieve splitter. In deze blog post vertellen we je alles wat je moet weten over deze handige splitter.

Lees meer »

Powerbaas komt met plug & play pakket en iOS App!

Daar is hij dan: Het Powerbaas kant-en-klaar pakket met iOS App! Na een tijd alleen gefocust te hebben op de do-it-yourself-ers, breiden we nu uit met een kant-en-klaar pakket met App, waarmee je heel eenvoudig je slimme meter zelf uit kunt lezen.

Lees meer »

Tips om goedkoop energie te besparen

In de vorige blog hebben we stilgestaan bij hoe je energie kunt besparen door tochtstrips te plaatsen bij deuren en ramen. In deze blogpost staan we stil bij andere eenvoudige tips om energie te besparen.

Lees meer »

Energie besparen met tochtstrips

Door de huidige energietarieven zijn we allemaal op zoek naar manieren om geld te besparen. De een koopt (extra) zonnepanelen en probeert zoveel mogelijk elektrisch zijn huis te verwarmen, de ander schakelt over op een (hybride-)warmtepomp om gas te besparen. Daarnaast is het isoleren van dak, vloer en muur ook zeer populair.

Lees meer »

Airco met zonnepanelen, de perfecte combi!

Een airco kan perfect gecombineerd worden met zonnepanelen. Op momenten dat je verkoeling het hardst nodig hebt, is er grote kans dat de zon uitbundig schijnt, en je een overschot hebt aan zonne-energie van de zonnepanelen.

Lees meer »

Thuis elektrische auto opladen met zonnepanelen

Er zijn verschillende laadpalen op de markt waarbij de elektrische auto alleen opgeladen wordt als er een overschot aan zonne-energie is opgewekt door zonnepanelen. Deze laders meten hoeveel de zonnepanelen opwekken en passen het vermogen aan de beschikbare zonne-energie aan.

Lees meer »