Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden - Gratis verzending vanaf 50 euro

Wordt mijn slimme meter ondersteund door Powerbaas?

Heb jij al gekeken of jouw slimme meter ondersteund wordt door Powerbaas? Bekijk onderstaande tabel om erachter te komen. Staat jouw slimme meter niet in deze lijst, stuur ons dan een e-mail en word tester. Als dank krijg je 10% korting op de Powerbaas module! 

Lees meer »

DIY: Hoe maak ik gebruik van KlikAanKlikUit met Powerbaas?

In deze blogpost leggen we stap-voor-stap uit hoe je het Powerbaas Smart Meter P1 Shield kunt gebruiken om KlikAanKlikUit (KAKU) schakelaars te schakelen. Via de webserver kun je de schakelaars zelf aan of uitzetten, maar ook is het mogelijk om in te stellen onder welke voorwaarden een schakelaar aan of uit moet gaan. Denk hierbij aan tijden (bijvoorbeeld: aan om 10:00 en uit om 18:00), of aan stroomgebruik (bijvoorbeeld: aan bij overschot van 500watt en uit bij stroomverbruik boven de 200 watt).

Lees meer »

DIY: Hoe installeer ik firmware op de Powerbaas ESP32?

In deze blogpost leggen we stap-voor-stap uit hoe je de Powerbaas firmware laadt op het Powerbaas Smart Meter P1 Shield. We gaan er vanuit dat je de Arduino IDE al hebt geïnstalleerd, met ondersteuning voor de ESP32. Indien je dit nog niet hebt gedaan, klik dan hier voor een tutorial voor het installeren van de Arduino IDE met ondersteuning voor ESP32.

Lees meer »