Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden - Gratis verzending vanaf 50 euro

Mijn Powerbaas module werkt niet, wat nu?

Gepubliceerd op 9 februari 2023 om 13:51

Je Powerbaas module doet het niet meer. Het is vervelend als dit gebeurt, maar gelukkig zijn er stappen die je kunt ondernemen om het op te lossen. Hieronder staat een stappenplan om het op te lossen:

  1. Als de groene LED brandt of knippert, probeer de module dan opnieuw te starten door de P1-kabel en/of USB-C kabel even los te halen en na 10 seconden opnieuw aan te sluiten.

  2. Als de groene LED niet brandt of knippert, maar dit eerder wel deed, probeer de module dan opnieuw te starten door de P1-kabel en/of USB-C kabel even los te halen en na 10 seconden opnieuw aan te sluiten.

  3. Als de groene LED niet brandt of knippert, en dit ook nog nooit heeft gedaan, sluit dan een USB-C kabel aan op de module en kijk of het groene LED licht nu wel brandt.

  4. Als de groene LED nog steeds niet brandt en dit nog nooit heeft gedaan, zelfs nadat je een USB-C kabel hebt aangesloten, haal dan de kabels los en sluit ze na 10 seconden opnieuw aan.

  5. Als je module na deze stappen nog steeds niet werkt, neem dan contact op met ons. Wij zullen je dan helpen bij het oplossen van het probleem.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.