Bespaar geld en energie met slimme stekkers en Powerbaas: verminder sluimerverbruik!

Gepubliceerd op 12 april 2023 om 15:31

Standby sluimerverbruik

We hebben allemaal wel eens gehoord van sluimerverbruik, ook bekend als stand-by verbruik. Dit is het energieverbruik van apparaten wanneer ze niet actief worden gebruikt, maar wel zijn ingeschakeld. Dit sluimerverbruik kan aanzienlijk zijn en kan leiden tot onnodige energierekeningen en onnodige CO2-uitstoot. Vooral 's nachts kan het sluimerverbruik van apparaten voor onnodige kosten zorgen. Gelukkig zijn er manieren om het sluimerverbruik te verminderen, zoals het gebruik van slimme klik-aan-klik-uit stekkers en de Powerbaas-module met app.Klik-aan-klik-uit slimme stekkers

Slimme klik-aan-klik-uit stekkers zijn stekkers die je op afstand kunt bedienen via bijvoorbeeld een app op je telefoon. Hierdoor kun je eenvoudig de stekkers aan- en uitzetten, zelfs als je niet thuis bent. Door deze slimme stekkers te gebruiken, kun je eenvoudig het sluimerverbruik van apparaten verminderen die je 's nachts niet gebruikt, zoals je televisie, computer of spelconsole. Zo kun je energie besparen en geld besparen op je energierekening.


Bespaar eenvoudig

Het verminderen van het sluimerverbruik is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Het kan de CO2-uitstoot verminderen en bijdragen aan een duurzamere toekomst. Dus als je wilt besparen op je energierekening en je steentje wilt bijdragen aan het milieu, overweeg dan om slimme klik-aan-klik-uit stekkers en de Powerbaas-module met app te gebruiken om het sluimerverbruik van je apparaten te verminderen. Het is een kleine stap die een groot verschil kan maken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.