Ondersteuning Slimme Meters P1 en Powerbaas

Gepubliceerd op 5 januari 2024 om 15:16

Ondersteuning Slimme Meters P1 en Powerbaas

In de afgelopen maanden hebben onze gewaardeerde klanten met succes verschillende slimme meters getest, en we zijn verheugd om aan te kondigen dat Powerbaas nu compatibel is met een nog breder scala aan slimme meters. Deze integratie opent de deur naar een naadloze en geavanceerde energiemonitoring- en beheerervaring.


Een Wereld van Compatibiliteit P1 Meters

Dankzij de inspanningen van ons toegewijde team kunnen we bevestigen dat populaire slimme meters zoals Kaifa MA105A, Kaifa MA105, Landis+Gyr E350 (ZCF110 / ZCF120), Iskra AM550-TD2 en Kamstrup 162JxC nu volledig compatibel zijn met Powerbaas. Dit betekent dat gebruikers van deze meters kunnen profiteren van de geavanceerde functies en mogelijkheden die Powerbaas te bieden heeft.


Jouw P1 Meter Ontbreekt in de Lijst?

Als jouw slimme meter nog niet is opgenomen in de lijst van ondersteunde meters, hoef je je geen zorgen te maken. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen, zodat je tester kunt worden. Als blijk van waardering voor je deelname, bieden we je daarvoor een exclusieve korting van 10% aan! Neem Contact met ons op als jouw meter nog niet in de lijst staat.


Powerbaas: Transformeer Jouw Energiebeheer

Met Powerbaas krijg je niet alleen inzicht in je energieverbruik, maar heb je ook de mogelijkheid om dit op een intelligente en efficiënte manier te beheren. Of je nu een huishouden, bedrijf of industrieel complex beheert, Powerbaas stelt je in staat om de controle te nemen en kosten te besparen.

De integratie van Powerbaas met een breed scala aan slimme meters markeert een spannende stap voorwaarts in de wereld van energiebeheer. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en deze compatibiliteit met verschillende meters is daar een prachtig voorbeeld van. Neem de controle over je energieverbruik en ontdek de voordelen van Powerbaas!

Let op: De lijst met ondersteunde p1 meters wordt regelmatig bijgewerkt, dus blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op onze officiële ondersteuningspagina.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.