Welkom bij Powerbaas - Alles wat u moet weten over P1 Meters

Ontdek de Wereld van Slimme Meters en de P1 Poort

Wat is een Slimme Meter?

Een slimme meter is een geavanceerd meetsysteem dat verder gaat dan de traditionele energiemeter. Het biedt gedetailleerde informatie over uw energieverbruik in real-time, waardoor u volledige controle krijgt over uw energiekosten. In tegenstelling tot conventionele meters, die alleen periodiek uitlezen, communiceert een slimme meter continu met uw energiebedrijf en geeft het u nauwkeurige gegevens over hoeveel energie u gebruikt.

De Rol van de P1 Poort

De P1 poort is een essentieel onderdeel van de slimme meter. Het is een communicatiepoort waarmee de slimme meter informatie deelt met verschillende apparaten, zoals energiemonitors en domoticasystemen. De P1 poort maakt gebruik van het P1-protocol om gegevens zoals energieverbruik, spanning, stroomsterkte en gasverbruik over te dragen. Hierdoor kunt u niet alleen uw energieverbruik monitoren, maar ook geavanceerde analyses uitvoeren om uw energie-efficiëntie te optimaliseren.

Waarom Kiezen voor een Slimme Meter met P1 Poort?

  1. Real-time Inzicht: Houd uw energieverbruik nauwlettend in de gaten, op elk moment van de dag.

  2. Energiebesparing: Identificeer energieverslindende apparaten en pas uw gewoonten aan voor een efficiënter gebruik.

  3. Toekomstbestendig: De P1 poort opent de deur naar een breed scala aan slimme toepassingen en integratiemogelijkheden.

Powerbaas - Realtime uitlezen P1 Meter

Met Powerbaas wordt het mogelijk om de slimme meter via de P1 poort uit te lezen en de data realtime inzichtelijk te hebben middels de Powerbaas App. Krijg inzicht in het energieverbruik, en maak slim gebruik van de App door apparaten te schakelen, bijvoorbeeld als de zon schijnt en je stroom over hebt!