P1 Splitter

Passieve of actieve P1 Splitter

Meerdere P1-apparaten aansluiten op één slimme meter?

a, dat is mogelijk! Een P1-splitter zorgt ervoor dat jouw enkele P1-poort wordt omgezet in meerdere poorten, waardoor je meerdere P1-apparaten kunt aansluiten. Bij Powerbaas kun je kiezen uit een 2-poort of 4-poort Actieve P1 Splitter.

De voordelen van de Powerbaas Actieve P1 Splitter

Met de Powerbaas Actieve P1 Splitter kun je eenvoudig meerdere P1-apparaten op één poort van je slimme meter aansluiten. Deze splitter biedt diverse voordelen:

Twee of vier P1-kanalen

Powerbaas Actieve P1 Splitters zijn beschikbaar in varianten met twee of vier poorten, waardoor je flexibel kunt kiezen op basis van jouw behoeften. Met de geavanceerde signaalversterkers wordt één P1-poort omgezet in meerdere geïsoleerde P1-datakanalen. Zo kun je moeiteloos je P1 Meter, laadpaal voor je elektrische voertuig en andere P1-apparaten aansluiten.

Versterkte signalen

De Powerbaas Actieve P1 Splitters zijn uitgerust met ingebouwde signaalversterkers die inkomende signalen aanzienlijk kunnen versterken. Dit zorgt voor een stabiele en betrouwbare verbinding, zelfs als de P1-apparaten zich op een grotere afstand bevinden.

Betrouwbare stroomvoorziening via USB-C

Om maximale stabiliteit te garanderen, biedt Powerbaas stroomvoorziening altijd via een USB-C aansluiting. Dit zorgt voor een constante en betrouwbare stroomtoevoer naar de splitter en de aangesloten apparaten.

Actieve vs. passieve P1-splitters

Passieve splitters zijn voordelig en eenvoudig te installeren, maar verzwakken het signaal en werken in de meeste gevallen niet goed. Het gebruik van passieve splitters wordt daarom sterk afgeraden. Actieve splitters, zoals die van Powerbaas, bieden signaalversterking, waardoor dataverlies wordt geminimaliseerd en compatibiliteit met meer apparaten, inclusief die met hoger stroomverbruik, wordt gegarandeerd.

Sale!

Powerbaas actieve P1 Splitter

€ 27,95 € 19,95
Sale!

Powerbaas actieve P1 Splitter

€ 27,95 € 19,95

Actieve P1 splitter
Ben je op zoek naar een efficiënte manier om meerdere apparaten op je slimme meter aan te sluiten? Dan is de Powerbaas P1 actieve splitter dé oplossing voor jou!

Eenvoudige installatie
Met de Powerbaas P1 actieve splitter kun je gemakkelijk meerdere apparaten op je slimme meter aansluiten, zonder dat deze elkaar storen. Dankzij de hoogwaardige technologie en de gebruiksvriendelijke interface is het aansluiten van extra apparaten een fluitje van een cent. 
Sluit de USB-C kabel aan voor stroom, deze kun je meebestellen indien je er zelf geen hebt. 
Sluit de P1 poort aan met een P1 kabel op de slimme meter P1 poort.
Out1 en Out2 (en Out3 en Out4 in geval van 4 poorts splitter) zijn beschikbaar om je apparaten op aan te sluiten.

Scherp geprijsd
En het beste is nog wel dat de Powerbaas P1 actieve splitter scherp geprijsd is. Dit betekent dat je direct kunt genieten van de voordelen van de Powerbaas P1 actieve splitter zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een hoge prijs.

Voorkomt conflicten
Bovendien is de Powerbaas P1 actieve splitter de perfecte oplossing voor het voorkomen van conflicten tussen meerdere aangesloten apparaten. Veel mensen maken gebruik van passieve splitters, maar deze kunnen soms leiden tot conflicten tussen de aangesloten apparaten. Dit komt omdat een passieve splitter een gedeeld signaal genereert voor alle uitgaande poorten.

De Powerbaas P1 actieve splitter lost dit probleem op door op elke uitgaande poort een apart signaal te genereren. Hierdoor worden conflicten tussen de aangesloten apparaten voorkomen en kun je genieten van een optimale prestatie van al je apparaten.

Beste keus!
Als je op zoek bent naar een efficiënte en betaalbare oplossing voor het aansluiten van extra apparaten op je slimme meter, dan is de Powerbaas P1 actieve splitter de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van de Powerbaas P1 actieve splitter!

EAN codes
8785293726371 - 2 Poorts
8785293726388 - 4 Poorts