Powerbaas slim schakelen met KlikAanKlikUit en Shelly

Gepubliceerd op 14 februari 2024 om 09:27

Slim schakelen Powerbaas KlikAanKlikUit en Shelly

Powerbaas maakt het eenvoudig om apparaten te bedienen, dankzij de compatibiliteit met klik-aan-klik-uit schakelaars. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde zender in de Powerbaas P1 Meter. Momenteel wordt er tevens gewerkt aan het integreren van ondersteuning voor Wi-Fi stekkers van Shelly, waardoor gebruikers een breder scala aan apparaten kunnen aansturen via het Powerbaas systeem.

Zowel Shelly als Klik-aan-klik-uit bieden schakelaars aan die betaalbaar zijn en goed verkrijgbaar zijn op de markt. Hierdoor kunnen Powerbaas gebruikers op een kosteneffectieve manier diverse apparaten bedienen. Met Powerbaas heeft u niet de verplichting om dure eigen schakelaars van het Powerbaas merk aan te schaffen; wij bieden simpelweg ondersteuning voor betaalbare oplossingen die u mogelijk al thuis heeft!


Powerbaas App schakelaars toevoegen

Indien u van plan bent schakelaars te gebruiken in de Powerbaas app, opent u simpelweg het tabblad 'Schakelaars' en selecteert u 'Schakelaar toevoegen'. Vervolgens wordt u begeleid door een wizard die u ondersteunt bij het koppelen van de geselecteerde schakelaar.

Wij ondersteunen diverse schakelaars van Klik-aan-Klik-uit, eigenlijk alle schakelaars die gebruikmaken van de 433 MHz technologie. Daarnaast bieden we ondersteuning voor enkele Shelly-producten, hoewel deze functie momenteel nog in de bètafase verkeert. Wij raden u aan de website en de app regelmatig in de gaten te houden voor verdere ontwikkelingen op dit gebied.

 


Automatisch schakelen op zonoverschot of dynamische stroomprijzen

Naast de mogelijkheid om handmatig schakelaars aan en uit te zetten via de Powerbaas app, bieden we ook automatische schakelfuncties. Bijvoorbeeld, u kunt ervoor kiezen om apparaten automatisch in te schakelen wanneer uw zonnepanelen stroom produceren. Hierdoor kunt u op een optimale manier gebruikmaken van de hoeveelheid zonnestroom die beschikbaar is.

Een extra functionaliteit stelt u in staat om apparaten te activeren op basis van dynamische stroom uurtarieven. Om hiervan gebruik te maken, opent u eenvoudig het tabblad 'Geavanceerd' en activeert u het vinkje. Hiermee kunt u uw apparaten aanpassen aan de dynamische stroomtarieven gedurende verschillende uren van de dag.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.