Gaslek ontdekt met behulp van de Powerbaas P1 Meter

Gepubliceerd op 26 april 2024 om 12:13

Wij hoorden van een klant dat de Powerbaas P1 meter geholpen had met het vinden van een gaslek. De klant was op vakantie en zag dat er continu een beetje gas werd verbruikt. Als je een CV-ketel hebt kan het gebeuren dat er af en toe wat gas verbruikt wordt, maar als de verwarming uit staat is dat maar heel weinig. Het verbruik wat hier optrad was verdacht. Na wat onderzoek bleek dat er een gaslek was in de garage, waar een oude leiding lag die lekte. Als een gaslek groot genoeg is kun je dit ruiken, maar in een garage die minder geïsoleerd is, valt het niet zo snel op.

 

De oplossing was simpel, de leiding werd afgesloten en daarmee was het gasverbruik voorbij en een gevaar voorkomen. Een onontdekt gaslek kan erg gevaarlijk zijn. We zijn erg blij dat de Powerbaas P1 Meter heeft geholpen om het probleem te vinden. Zo zie je maar dat inzicht in energieverbruik niet alleen kan helpen bij het besparen, maar ook andere problemen aan het licht kan brengen.

 

Powerbaas P1 Meter

€ 49,95

Powerbaas P1 Meter

€ 49,95

Wat kun je met Powerbaas?
Met de Powerbaas App kun je je huidige verbruik zien, grafieken met je historische verbruik bekijken per uur dag, maand en jaar voor zowel gas als stroom!

Word baas over je eigen stroom, en gebruik de App om apparaten slim aan en uit te schakelen. Zo is het mogelijk om apparaten aan te zetten wanneer je zonnepanelen energie opwekken.

Heb je een dynamisch energiecontract waarbij de stroomprijs per uur verandert? Powerbaas maakt het mogelijk om apparaten automatisch aan te zetten op momenten dat de stroom goedkoop is!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.