Powerbaas P1 Meter zonder abonnement

Gepubliceerd op 20 mei 2024 om 15:21

Powerbaas is een innovatieve P1-meter die je inzicht geeft in je energieverbruik zonder dat je een abonnement nodig hebt. In tegenstelling tot veel concurrenten biedt Powerbaas uitgebreide functionaliteiten zonder extra maandelijkse kosten. Dit maakt Powerbaas een aantrekkelijke optie voor huishoudens die hun energieverbruik willen monitoren en optimaliseren zonder zich zorgen te maken over terugkerende kosten.

 

Veel concurrerende P1-meters lijken in eerste instantie goedkoper, maar verbergen hun belangrijkste functies achter een abonnement. Basisfunctionaliteiten zoals gedetailleerde energiehistorie en geavanceerde schakelmogelijkheden worden vaak alleen beschikbaar gesteld tegen maandelijkse betalingen. Dit betekent dat gebruikers uiteindelijk meer betalen om toegang te krijgen tot functies die bij Powerbaas standaard inbegrepen zijn. Hierdoor biedt Powerbaas niet alleen een voordeligere, maar ook een transparantere oplossing voor energiebeheer.

 

Met Powerbaas krijg je standaard toegang tot een oneindige historie van je energieverbruik, in plaats van slechts één jaar. Daarnaast kun je schakelaars van Shelly (beta) en KlikAanKlikUit gebruiken om apparaten te schakelen op basis van zonne-energie of dynamische tarieven, wat kostenbesparingen kan opleveren. Ook kun je zonnepanelendata koppelen, waarbij er al testintegraties beschikbaar zijn voor merken zoals Enphase, SolarEdge, Growatt, Goodwe en Solax. Dit maakt Powerbaas niet alleen kostenefficiënt, maar ook uiterst flexibel en toekomstgericht.

 

Powerbaas P1 Meter

€ 49,95

Powerbaas P1 Meter

€ 49,95

Wat kun je met Powerbaas?
Met de Powerbaas App kun je je huidige verbruik zien, grafieken met je historische verbruik bekijken per uur dag, maand en jaar voor zowel gas als stroom!

Word baas over je eigen stroom, en gebruik de App om apparaten slim aan en uit te schakelen. Zo is het mogelijk om apparaten aan te zetten wanneer je zonnepanelen energie opwekken.

Heb je een dynamisch energiecontract waarbij de stroomprijs per uur verandert? Powerbaas maakt het mogelijk om apparaten automatisch aan te zetten op momenten dat de stroom goedkoop is!

Powerbaas heeft geen abonnement!
Bij Powerbaas zit je niet vast aan een abonnement en zijn er geen extra maandelijkse kosten. Je blijft wel up-to-date met de nieuwste features en verbeteringen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.