Powerbaas gaat samenwerking aan met Daytopper!

Gepubliceerd op 30 mei 2024 om 13:58

Benieuwd hoe jouw zonnepanelen het doen ten opzichte van die van vrienden, familie of collega's? Ga de uitdaging aan en ontdek niet alleen hoe jouw systeem zich verhoudt tot anderen, maar ervaar ook het competitieve gevoel van gamification dat Solar Daytopper je biedt.

 

Met de Solar Daytopper-module en bijbehorende app kun je de opwek van jouw zonnepanelen vergelijken met die van anderen. Dit unieke systeem dompelt je onder in een spelervaring terwijl je zonne-energie opwekt. Verdien badges, scoor punten en level omhoog om uiteindelijk de dag- of maandwinnaar te worden.

 

Voor Powerbaas-gebruikers is het eenvoudig om je zonnepanelen data te koppelen met Solar Daytopper. Bekijk hiervoor de verschillende FAQ's over zonnepanelen integraties. Zo kun je snel en zonder gedoe aan de slag!

 

Hoewel Solar Daytopper nog in de kinderschoenen staat, werkt ons ontwikkelteam hard mee aan het uitbrengen van nieuwe features, met een sterke focus op het spel-element. Bereid je voor op een leuke toevoegingen vol innovatieve manieren om je zonne-energie opwek nog leuker te maken.

 

Klik hier en doe mee en ontdek hoe leuk duurzame energie kan zijn met Solar Daytopper!

 

Powerbaas P1 Meter

€ 49,95

Powerbaas P1 Meter

€ 49,95

Wat kun je met Powerbaas?
Met de Powerbaas App kun je je huidige verbruik zien, grafieken met je historische verbruik bekijken per uur dag, maand en jaar voor zowel gas als stroom!

Word baas over je eigen stroom, en gebruik de App om apparaten slim aan en uit te schakelen. Zo is het mogelijk om apparaten aan te zetten wanneer je zonnepanelen energie opwekken.

Heb je een dynamisch energiecontract waarbij de stroomprijs per uur verandert? Powerbaas maakt het mogelijk om apparaten automatisch aan te zetten op momenten dat de stroom goedkoop is!

Powerbaas heeft geen abonnement!
Bij Powerbaas zit je niet vast aan een abonnement en zijn er geen extra maandelijkse kosten. Je blijft wel up-to-date met de nieuwste features en verbeteringen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.