Frisse nieuwe look voor het schakelaars tabblad in de Powerbaas App

Gepubliceerd op 5 juli 2024 om 13:30

Binnenkort komt er een nieuwe versie van de iOS-app van Powerbaas, en de update voor Android volgt later, met een belangrijke verbetering voor het schakelaars tabblad. Gebruikers kunnen uitkijken naar een vernieuwde interface die het beheren van hun slimme schakelaars nog overzichtelijker maakt. Deze update is speciaal ontworpen om het gebruiksgemak te verhogen en sneller inzicht te geven in de ingestelde schakelaars.


Het vernieuwde schakelaars scherm biedt nu meer informatie in één oogopslag. Gebruikers kunnen direct zien welk type schakelaar ze gebruiken (KaKu of Shelly) en wat voor verbindingstype het is (433Mhz of WiFi). Ook is het mogelijk om meteen te zien welke voorwaarden zijn ingesteld voor het inschakelen van de schakelaar, zoals een tijdsvak of de hoeveelheid opgewekte stroom van zonnepanelen. Dit maakt het eenvoudiger om snel te begrijpen hoe en wanneer een schakelaar wordt geactiveerd.


Naast deze overzichtelijke informatie ziet alles er nu veel frisser en moderner uit. De interface heeft een nieuwe, aantrekkelijke uitstraling gekregen die het gebruik nog prettiger maakt. De nieuwe look zorgt ervoor dat gebruikers sneller kunnen vinden wat ze zoeken en dat het beheren van schakelaars een plezierige ervaring wordt. Houd onze updates in de gaten en ontdek hoe PowerBaas jouw slimme woningbeheer nog mooier maakt.

Powerbaas P1 Meter

€ 49,95

Powerbaas P1 Meter

€ 49,95

Wat kun je met Powerbaas?
Met de Powerbaas App kun je je huidige verbruik zien, grafieken met je historische verbruik bekijken per uur dag, maand en jaar voor zowel gas als stroom!

Word baas over je eigen stroom, en gebruik de App om apparaten slim aan en uit te schakelen. Zo is het mogelijk om apparaten aan te zetten wanneer je zonnepanelen energie opwekken.

Heb je een dynamisch energiecontract waarbij de stroomprijs per uur verandert? Powerbaas maakt het mogelijk om apparaten automatisch aan te zetten op momenten dat de stroom goedkoop is!

Powerbaas heeft geen abonnement!
Bij Powerbaas zit je niet vast aan een abonnement en zijn er geen extra maandelijkse kosten. Je blijft wel up-to-date met de nieuwste features en verbeteringen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.